Enquête Geowacht 2.0

geowacht
13 maart 2019
Geef je mening over de vernieuwde Geowacht.

Geowacht ondering een aantal aanpassingen. Elke apotheek heeft waarschijnlijk al één of meerdere wachtdiensten vervuld in het nieuwe wachtsysteem dus is het tijd voor een eerste evaluatie. Na bespreking van de resultaten, en rekening houdend met wat technisch mogelijk is, trachten we tegen de spreidingsberekening voor 2020 zoveel mogelijk bij te sturen of aan te passen.

Vul de enquête in

Het is uiterst belangrijk dat elke apotheek*, ook wie geen opmerkingen heeft, deze evaluatie invult zodat we resultaten verkrijgen die de mening van het gehele Geowacht apothekerscorps vertegenwoordigen. Zo krijgt het bestuur een correct beeld van wat leeft bij de apothekers om goed gefundeerde beslissingen te nemen voor de toekomst van Geowacht.

Voor de voorbereidende werken voor de wachtberekening van 2020 is het belangrijk dat wij op korte termijn de enquête kunnen verwerken.  Gelieve daarom ook snel je antwoorden in te dienen, ten laatste op 21 maart 2019. Deze enquête neemt slechts een paar minuten van je tijd in beslag maar het resultaat ervan kan mogelijks een grote invloed hebben op toekomstige wachtberekeningen.

Wij danken je van harte voor je bereidwillige medewerking en kijken uit naar alle reacties.

Met collegiale groeten,
 
Theo Dierickx
Directeur Geowacht
 
 
* Wij verwachten één enquête-resultaat per APB-nummer
 

Ben je apotheker en heb je vragen? 

Contacteer Geowacht Vlaams-Brabant

Tel. 016 23 88 19 of mail naar: baf@geowacht.be