Je geld of je leven?

coaching op maat
18 januari 2018
Hoe bereik je je droomleven? Is het echt je geld of je leven?

Het nieuwe jaar is gestart, er is weer een jaar voorbij. Een moment waar vele van ons even bezinnen, reflecteren over het afgelopen jaar. Ook worden de nieuwe voornemens gemaakt: een mooie lijstje met voorop een goede gezondheid, veel geluk en liefde en tijd om dromen waar te maken

Hoe bekom je nu dit droomleven zonder de stress? Hoe ziet jou ideale apotheek eruit? Hoe kan je dit bereiken? En moet je hiervoor financieel inboeten? Is het echt je geld of je leven?

Neen, het is niet je geld of je leven, wel het life-planning traject.


Life-planning traject

Het life-planning traject is een gestructureerd proces waar je op een stapsgewijze manier je levensdoelen zal ontdekken en vormgeven, waar je zal begrijpen welke rol geld in je leven speelt. Je gaat concreet aan de slag door elk gesprek grondig voor te bereiden en zet inzichten om in daadkracht. Zo kan jij je geldzaken regelen met een gevoel van rust, vrijheid en zekerheid.

Je gaat aan de slag met jouw gepersonaliseerd actieplan en na 2 à 3 maanden wordt er gekeken of je nog “on track” bent en blijft met als doel: jouw droomleven!

Life Planning is een unieke tool die praktisch en concreet toepasbaar is voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en zakelijke effectiviteit waarbij Life Planning staat voor: Je geld én je leven.

Onze coach Davy Bries kan jou helpen om jouw unieke life-plan op te stellen. 

Davy BAF-coach Davy Bries licht een tipje van de sluier


Wil je meer info of concreet advies op jouw vragen op maat van jouw apotheek? Bekijk dan ons volledig coaching aanbod op onze website of mail vrijblijvend naar: leen.gyselaers@baf.be voor meer informatie.

Voor meer informatie, contacteer:

leen.gyselaers@baf.be of bel naar 016 23 88 19.