#CAVAsa symposium

cavasa

Ontdek hieronder de uitnodiging van Vlaams Apothekersnetwerk, CAW en CAVAsa

In maart 2021 ging het project #CAVAsa van start. Een project dat bouwt aan een samenwerking tussen de Vlaamse huisapothekers en lokale CAW in het (vroeg)detecteren en toeleiden tot zorg van burgers met een psychosociale hulpvraag in de eerste lijn, met een bijzondere aandacht voor de meest kwetsbaren en de zorgmijders.  

Bent u ook akkoord dat 'Psychosociaal Welzijn van de burger' een aandachtspunt is waar we binnen de eerste lijn best multidisciplinair mee aan de slag moeten gaan? 

Kom dan zeker naar het #CAVAsa symposium om te luisteren naar wat we leerden over de verbindende rol die de huisapotheker de afgelopen twee jaar in het kader van #CAVAsa heeft opgenomen. Daarnaast nemen we u, samen met enkele nationale en internationale experten, mee in een boeiende en interactieve sessie. Hierin zal worden gereflecteerd over het belang van verbinding maken tussen zorg en welzijn met de signaalfunctie van de huisapotheker als uitgangspunt. 

We verwelkomen u graag op maandagvoormiddag 6 februari 2023 van 9u30-14u in zaal ‘De Schelp’ in het Vlaams Parlementsgebouw te Brussel. Luister mee naar talrijke gereputeerde en gemotiveerde sprekers en experten en ontmoet ze nadien tijdens een netwerklunch. Deelname is kosteloos en vrij voor iedereen, maar we vragen wel om vooraf in te schrijven, uiterlijk op 2 februari.  

Decaan-Prof.-Dr.-Apotheker Veerle Foulon modereert het symposium. De namen van de sprekers en het hele programma treft u in de uitnodiging in bijlage. 

  

SCHRIJF JE HIER IN 

  

Project #CAVAsa is een inspiratie voor andere beroepsgroepen binnen de eerste lijn rond psychosociaal welzijn, een stimulans tot lokale multidisciplinaire samenwerkingen rond geestelijke gezondheid en welzijn alsook de link naar de netwerken geestelijke gezondheidszorg.   

  

Aline Ghijselings, Eva Rens, Caroline Hutsebaut, Anita Cautaers, Hilde Deneyer, Veerle Foulon en Kris Van den Broeck, kortom het hele #CAVAsa projectteam, kijken ernaar uit je te verwelkomen.  

  

Het Vlaams Parlement is bereikbaar op volgende manieren: https://www.vlaamsparlement.be/nl/contact/hoe-bereik-je-het-vlaams-parlement 

Datum:
Uur:
9u30 - 14u
Adres:
Zaal de Schelp - Vlaams Parlement
Organisator:
Vlaams Apothekersnetwerk - CAW - CAVAsa
Type:
Symposium