Leer werken met Siilo

siilo

Weet je niet goed wat Siilo juist is, hoe je ermee aan de slag gaat of hoe je het correct kan gebruiken? Schrijf je dan zeker in voor onze online opleiding op dinsdag 28 februari om 20u (i.s.m. Zorgzaam Leuven en verbonden in ZOHrg).

SIILO als veilige whatsapp om dialoog tussen zorgverleners te verbeteren 

Interdisciplinaire samenwerking ligt aan de basis van een goede zorgverlening.
Het gebruik van de applicatie SIILO vormt een opportuniteit om in overleg te kunnen gaan met andere zorgverleners in de regio. Niet alleen zorgverleners maar ook de patiënt zelf en/of mantelzorgers kunnen betrokken worden.

SIILO geeft de mogelijkheid tot een betere opvolging van de patiënt. Via SIILO worden foto’s, voorschriften en veranderingen in medicatieschema’s gedeeld zodat elke zorgverlener op de hoogte is van de verandering in gezondheidstoestand van de patiënt.
Het actief gebruik van SIILO is de start van een nieuw tijdperk, waarin zorgverleners interactief kunnen communiceren en zorgnoden van onze patiënten centraal staan.

Bovendien biedt het gebruik van SIILO niet alleen veel voordelen in de eerste lijn, maar ook in schakelzorgcentra, woonzorgcentra en ziekenhuizen kan deze applicatie heel nuttig zijn. De communicatie tussen eerste-, tweede- en derde lijn is ook heel belangrijk voor een optimale zorg van de patiënt. 

Tijdens deze opleiding zullen we niet alleen uitleggen wat SILLO is maar we zullen ook mogelijkheden voor gebruiken aantonen aan de hand van voorbeelden uit te praktijk. We gaan ook zelf aan de slag en tonen live hoe het werkt. We helpen je bij het installeren van deze applicatie en we bezorgen je een handleiding die je later steeds kan herbekijken.  

Schrijf je nu in