Workshop GGG - Goed Geneesmiddelengebruik - Leuven - VOLZET

VOLZET - Wil je graag begeleidingsgesprekken voorzien in je apotheek, maar weet je niet goed hoe? In deze workshop krijg je concrete tips en tricks.

VOLZET - Sinds 1 januari 2017 komen ook chronische astmapatiënten, bij wie de astma niet onder controle is in aanmerking voor een begeleidingsgesprek. Het verzekeringscomité van het RIZIV gaf zijn akkoord.
De term 'GGG' -goed geneesmiddelengebruik- maakt het mogelijk om de begeleidingsgesprekken in de toekomst uit te breiden naar andere pathologieën. Zo kan je als apotheker ook de therapietrouw bij diabetespatiënten opvolgen en ondersteunen! Dit zal in de toekomst kunnen met een 'GGG voortraject diabetes'.

Workshop GGG
Wil je graag begeleidingsgesprekken voorzien in je apotheek, maar weet je niet goed hoe? In deze workshop krijg je concrete tips en tricks! We zoeken ook samen met jou uit welk materiaal beschikbaar is, waar je dit kan vinden en hoe je het kan gebruiken in de praktijk.

Meerwaarde?
Mogelijk volgde je al eens een workshop waarin de nadruk lag op communicatie of theorie. Deze workshop is zeer praktijkgericht. Je werkt met realistische casussen van astma- en diabetespatiënten en gaat meteen zelf aan de slag met het materiaal en samen met je collega's!
Help je patiënten met een 'Begeleidingsgesprek Goed Gebruik Geneesmiddelen' en versterk zo je rol als huisapotheker.

Deelnemen? Schrijf je hier in.

Datum:
Uur:
20 uur
Adres:
Syntra Leuven - Geldenaaksebaan 327 - 3001 Heverlee
Organisator:
BAF
Type:
Workshop