Kies met een gerust hart dankzij Assortments van Febelco

Kies met een gerust hart dankzij Assortments van Febelco
 

Een slimme productkeuze aan de scherpste prijzen

Jouw patiënten de zorg geven die ze verdienen: daar doe je het voor, elke dag opnieuw. Een ruime keuze kwaliteitsvolle producten helpt daarbij. Het (para)farmaceutische gamma is echter breed en het uitzoeken van de beste aanbiedingen vraagt tijd. Met Assortments helpt Febelco jou in een oogwenk altijd de juiste keuze te maken voor je patiënt.

Welke voordelen geniet jij?

Tijdswinst, grotere marges en extra kwaliteit zijn uw deel dankzij onze drie Assortments categorieën.  

1)  Onze keuze voor jou

Binnen elk productsegment lichten we onze eerste en tweede keuze producten uit, gevolgd door het volledige productgamma. Onze Category Managers onderhandelen bij elke partner de meest interessante voorwaarden, die verder gaan dan alleen maar kortingen. Denk daarbij aan correcte vervaldata en beschikbaarheid.

2)  Parallelimport

In deze categorie gaan onze medewerkers samen met betrouwbare partners op zoek naar dezelfde versie van in België geregistreerde referentiegeneesmiddelen, maar dan aan een lagere prijs. Door identiek hetzelfde product te importeren uit een ander Europees land kunnen we interessantere marges aanbieden.

3) Febelcare

Het Febelco huismerk staat altijd garant staat voor kwaliteit én sterke marges. Met deze productlijn bieden we vanuit het coöperatieve gedachtengoed van Febelco een antwoord op de veranderende markt waarin apothekers zich bevinden.

Een service dankzij Corona

De idee om een actieve rol te spelen op vlak van productkeuze ontstond in coronatijd. Door de COVID-19 pandemie kwam er een onevenwicht in het productaanbod. Zo was er een overaanbod aan alcoholgels en een tekort aan zelftesten.

Om onze apotheken optimaal bij te staan, voerden we meer doorgedreven onderhandelingen met onze leveranciers. Dat zorgde voor mooie commerciële aanbiedingen. In 2021 vertaalden we deze acties in een toegewijde service die we vandaag verder uitrollen, als eerste (en enige) in de sector.  

Zo optimaliseren we blijvend onze kerntaak: jouw apotheek ontzorgen.

Ontdek het zelf!

Ben je Febelco klant, dan ontvang jij de beste deals via onze maandelijkse Assortments nieuwsbrief. Nog geen deel van de Febelcofamilie? Ontdek dan wat Febelco voor jou kan betekenen.

 

A