BAF zoekt Gangmakers

gangmakers
16 maart 2022
Heb jij een hart voor het apothekersberoep? Heb je een duidelijke visie over de richting die onze sector moet uitgaan? En wil jij vanuit het hart van onze vereniging apothekers helpen voorbereiden op de vele uitdagingen van de toekomst? Dan ben jij de Gangmaker om onze Raad van Bestuur te vervolledigen!

Later dit voorjaar starten wij met een uniek leertraject dat jou als toekomstig bestuurder klaarstoomt. Ontdek alles over de bestaande verenigingen en structuren, en wat jouw impact op de verschillende niveaus kan zijn. Leer advies geven rond inhoudelijke thema's, financiering & verdienmodellen. Tijdens dit traject word je bijgestaan door experten die coaching en begeleiding op maat voorzien.
 

Wat mag je verwachten?

Het traject Gangmakers bestaat uit 7 sessies, die zowel live als digitaal worden georganiseerd. Tussendoor voorzien we steeds reviewmomenten: één-op-één begeleidingsgesprekken tussen jou en jouw buddy. Zo dompelen we jou geleidelijk onder in het leven van (beroeps)verenigingen en leer je jouw persoonlijke stempel drukken op de toekomst van het apothekerschap.

Je kan het volledige programma terugvinden op onze Gangmakers-pagina. Daar kunnen geïnteresseerden zich ook inschrijven voor dit boeiende traject. 

Wil je meer weten over Gangmakers en wat jouw rol kan zijn in ons BAF-bestuur? Dan kan je steeds contact opnemen met apr. Mare Claeys, manager beroepsondersteuning, via mare.claeys@baf.be.

  • Altijd op de hoogte van de actualiteit
  • Een breed vormings- en activiteitenaanbod
  • Voordelige ophalingen en groepsaankopen
  • Gratis een zoekertje op onze website
  • Advies bij overplaatsing en fusie
  • Advies op maat van je apotheek

   Maak je lid