Ken jij onze Raad van Bestuur al?

LieveVictor
08 augustus 2019
Wie is wie bij BAF? Wie zet mee de strategische lijnen uit? Maak kennis met onze leden van de raad van bestuur.

Wie zijn de leden van de raad van bestuur van BAF? Waarom kozen zij voor dit mandaat? Welke rol nemen ze op? Apotheker Lieve Victor is lid van de raad van bestuur. Ze licht toe wat dit voor haar inhoudt.

BAF: Dag Lieve. Hoe ben je in de raad van bestuur van BAF beland?

Lieve: "Een aantal jaren geleden heb ik me kandidaat gesteld als lid van de Raad Van Bestuur van BAF omdat ik denk dat we samen veel sterker staan dan alleen. Als we allemaal binnen de muren van onze apotheek blijven, zien we veel te weinig wat er gebeurt rondom ons en missen we de boot…"

BAF: Waarom vind je het belangrijk om dit engagement aan te gaan?

Lieve: "Ik geloof dat er voor de apotheker zeker nog een rol zal zijn de toekomst.
Alleen zal het anders zijn en moeten we daar samen durven over nadenken en uit onze comfortzone treden."

"Daarom vind ik mijn engagement binnen de ELZ (eerstelijnszone) ook zo belangrijk. Als lid van de raad van bestuur vertegenwoordig ik de apothekers in de ELZ BraViO.
Daarnaast vertegenwoordig ik BAF ook bij LOGO Zenneland (lokaal gezondheidsoverleg) en bij SEL (samenwerkingsinitiatief eerstelijnsgezondheidszorg)."


BAF: Hoe zou jij de meerwaarde van de raad van bestuur omschrijven? Voor jezelf en voor onze leden.

Lieve: "Als raad van bestuur denken we samen na over de toekomst van ons beroep en ondersteunen we de BAF-werking. Natuurlijk zijn het de medewerkers van BAF die al het schitterende werk doen en een waaier aan opleidingen en informatie aanbieden."

Voor mij is lid zijn van de raad van bestuur een meerwaarde omdat je de evolutie van ons beroep beter kan volgen en omdat je niet alleen vanop de zijlijn toekijkt. Ik probeer positief mee te werken aan die evolutie in een snel veranderende maatschappij.
 

Graag meer informatie? Contacteer het BAF-secretariaat.

Bel naar 016 23 88 19 of mail naar info@baf.be

Elke werkdag van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur.