Maand van de Preventie is gestart!

mvdp
05 mei 2022
We zijn ondertussen al enkele dagen ver in de maand mei, dé Maand van de Preventie! We zetten deze maand de preventierol van de apotheker in de kijker. Dit jaar is het thema huidkanker. Want in de zonnige maanden is er meer aandacht nodig voor de bescherming van je gevoelige huid.

Als apotheker voer je geregeld een gesprek met patiënten over het belang van zonnebescherming. De maand mei is hét moment om een versnelling hoger te schakelen en hiervoor voorzien wij samen met het VAN-netwerk heel wat handig campagnemateriaal. TD-klanten krijgen het campagnemateriaal via de bodes in de loop van deze en ten laatste volgende week. Nog even geduld indien je je materialen nog niet ontvangen zou hebben.

Heb je ze reeds ontvangen? Maak er dan zeker handig gebruik van in je apotheek en stel ze duidelijk zichtbaar op! Doe zoals Mare en ga met je materiaal zeker het gesprek aan met je patiënten.

Heb je ze graag digitaal? Download dan hier het materiaal.

Heb je de aftrap gemist op donderdag 28 april? Herbekijk dan hier de webinar met experten dr. Thomas Maselis en prof. An Goossens (KU Leuven).

Ben je benieuwd wat de rol is van de apotheker bij preventie van huidkanker? Lees dan zeker dit dubbelinterview van VAN.

Lees de hele VAN-nieuwsbrief rond dit thema.

  • Altijd op de hoogte van de actualiteit
  • Een breed vormings- en activiteitenaanbod
  • Voordelige ophalingen en groepsaankopen
  • Gratis een zoekertje op onze website
  • Advies bij overplaatsing en fusie
  • Advies op maat van je apotheek

   Maak je lid