Staat jouw ladder tegen de juiste muur?

Ladder_coaching_op_maat
13 november 2017
We leven in een wereld die continu in beweging is door veranderingen. Beweeg jij mee in deze wereld? Staat jouw ladder nog tegen de juiste muur?

Weet je nog, toen je startte als apotheker, met je eigen zaak. Vol dromen begon je enthousiast en ging je alle uitdagingen aan. Je zette je ladder tegen de muur, je had een plan waar je naar toe wilde gaan.

Vandaag leven we in een wereld die continu in beweging is door veranderingen. Beweeg jij mee in deze wereld? Staat jouw ladder nog tegen de juiste muur? 

Sinds 1 oktober 2017 is huisapotheker een feit. De taken toegekend aan de huisapotheker deden we vaak al voor enkele patiënten. Nu is er een doelgroep gedefinieerd en worden we er voor ERKEND. Toch blijft de vraag: Is jouw apotheek en jouw team klaar voor de uitdaging van HUISAPOTHEKER? Wijzen de neuzen in dezelfde richting? Staat iedereen in het team achter al de veranderingen die de nieuwe rol van huisapotheker met zich meebrengt?

Belangrijk is dat je een inspirerende visie hebt en samen bereikbare doelen opstelt. Waar staan we vandaag, waar zijn we goed in en waar willen we naartoe met onze apotheek zijn belangrijke vragen om te beantwoorden als je jouw ladder tegen de juiste muur wilt zetten vooraleer je jouw ladder beklimt.

Onze coaches Rik De Greef en Katia Van Belle kunnen jullie helpen om samen een visie uit te zetten en met jullie een plan van aanpak te maken zodat de ladder tegen de juiste muur wordt gezet.

Het aanbod van Katia Van Belle
Het aanbod van Katia Van Belle...

 

Rik De Greef
Het aanbod van Rik De Greef...

 

Wil je meer info of concreet advies op jouw vragen op maat van jouw apotheek? Bekijk dan ons volledig coaching aanbod op onze website of mail vrijblijvend naar: leen.gyselaers@baf.be voor meer informatie.

 

Inspiratie van de tekst: “De 7 eigenschappen van effectief leiderschap” door Stephen Covey

Voor meer informatie, contacteer:

leen.gyselaers@baf.be of bel naar 016 23 88 19.