Vaccinatie tegen griep en pneumokokken.

Griepvaccinatiecampagne 'Ik ben gevaccineerd, jij ook?'
15 september 2017
Cruciaal voor gezondheidswerkers en risicogroepen! Sensibiliseer je mee?

griepvaccinatiekaartjesJe ontving folders waarmee je je patiënten kan informeren en aansporen om zich te laten vaccineren tegen griep en pneumokokken want dat blijkt nodig. Daarnaast kreeg je ook een button die je kan dragen als je zelf gevaccineerd bent. Je komt met vele patiënten in contact. Als je jezelf laat vaccineren, bescherm je jezelf én je patiënten! Meer info over het belang van deze campagne lees je in het persbericht van APB en VAN.

Jouw patiënten kunnen de folder deels ook gebruiken als reservatiekaartje voor hun vaccin. Op die manier kunnen ze er ook met hun arts gemakkelijker over praten.

En weldra kan je ook een e-learning volgen. Neem regelmatig een kijkje hier op onze website. 

Tarifeer je bij BAF? Dan ontving je via de bode nog een affiche en extra (andere) folders met de slogan 'Laat griep deze winter in de kou staan'. Dit is bijkomende informatie van de overheid waarmee je je patiënten kan informeren en sensibiliseren. Meer info vind je op: www.griepvaccinatie.be.

Laat griep deze winter in de kou staan

Naast griepvaccinatie kan je risicopatiënten dus best ook sensibiliseren om zich in één moeite ook te laten vaccineren tegen pneumokokken.

Heb je nog vragen of wil je materiaal bijbestellen? Contacteer dan het BAF-secretariaat. 

Graag meer informatie? Contacteer het BAF-secretariaat.

Bel naar 016 23 88 19 of mail naar info@baf.be

Elke werkdag van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur.