Webinar Rik Moons: de apotheek tijdens en na Covid-19

rikmoons
25 augustus 2020
Wil je leren hoe je de positie van jouw apotheek kan versterken? In deze twee interactieve webinars zal Rik Moons, expert in sales- en leiderschapstrainingen, je meenemen doorheen de opportuniteiten in de huidige apotheekmarkt.
Vanuit ons Samen Sterk - verhaal maken we jou graag warm voor deze 2 interactieve webinars waarin je leert hoe je de positie van je apotheek kan versterken.
 

De Corona-crisis heeft de veranderingen in de sector in een stroomversnelling gebracht. Niets doen is niet langer een optie. De 1,5m economie zorgt voor verwarring en angst, de groei van e-commerce stijgt exponentieel. Grote marktspelers versterken hun aanbod en hun waardeproposities. Voor je toekomst zal je zelf moeten zorgen. Naast een zorgverstrekker moet je ook ondernemer, people manager, marketeer en communicatiedeskundige zijn.

  • Hoe maak je de juiste strategische keuzes?
  • Welke technieken helpen om het marktaandeel van jouw apotheek te vergroten?
  • Hoe ontwikkel je jouw randassortiment?

rik moons

Webinar 1
Als apotheker-ondernemer omgaan met verandering in tijden van digitale disruptie en Covid-19. De juiste keuzes maken die de toekomst van jouw apotheek zullen veilig stellen. Differentiëren, je klantenbinding versterken en je troeven maximaal benutten.

Webinar 2
Output-management - de betrokkenheid en de resultaatgerichtheid binnen het team versterken en de neuzen in één richting.
 

Tijdens de webinars kan je vragen stellen. Indien mogelijk worden jouw vragen tijdens of bij de volgende Webinar beantwoord.
 

Deelnemen
De online seminaries worden aangeboden door Innoventis Pharma en gegeven door Rik Moons.  Alle apothekers kunnen gratis deelnemen na inschrijving via www.innoventis-pharma.com.
 

Over Rik Moons
Rik Moons is de co-auteur van “Waarom uw oplossing het probleem is”. Het eerste Belgische boek over leiderschap, specifiek geschreven voor officina-apothekers.
Rik richtte na een succesvolle loopbaan van 24 jaar binnen de farma-industrie zijn eigen bedrijf MoonsManagement op, gespecialiseerd in sales- en leiderschapstrainingen. Rik doceert communicatie en leiderschap aan de universiteit Gent (faculteit Farmacie) en is professor aan EMS-Odisee (Associatie KU Leuven) in Brussel. Een veel gevraagd spreker en bovenal een boeiende verteller.
 

Over Innoventis Pharma
Innoventis Pharma streeft ernaar om van de apotheker zelf het sterkste merk te maken van zijn apotheek. Een eigen verhaal dat voor differentiatie en klantenbinding zorgt. Door de Coronacrisis is de consument meer dan ooit op zoek naar veiligheid en vertrouwen. Niemand anders dan de apotheker heeft zoveel legitimiteit om producten op naam te adviseren.
Sinds 2012 bouwt Innoventis Pharma samen met een netwerk van apothekers, aan de co-creatie van hoogwaardige formules en producten die gepersonaliseerd aangeboden kunnen worden. Om dit unieke verhaal succesvol te maken worden de apotheker en zijn team ondersteund op vlak van productkennis, marketing en communicatie.
 

Download de uitnodiging

Schrijf je in

Word vandaag nog lid van BAF en geniet van onze voordelen

  • Altijd op de hoogte van de actualiteit
  • Een breed vormings- en activiteitenaanbod
  • Voordelige ophalingen en groepsaankopen
  • Gratis een zoekertje op onze website
  • Advies bij overplaatsing en fusie
  • Advies op maat van je apotheek

   Maak je lid