Partner in beeld: Janssen Cosmetics - Huidverzorging voor oncologische en gevoelige huid

Sensitive Skin

 

Hoge warme truien in de hals, een rood gezicht door temperatuurschommelingen of een plotse reactie van de huid op cosmetische producten... Een goede verzorging van de gevoelige huid betekent enerzijds het verlichten van huidirritaties en anderzijds het stabiliseren van de huidbarrière. Het skin care gamma Sensitive Skin voldoet aan beide eisen, dankzij twee innovatieve actieve ingrediëntencomplexen van plantenextracten die elkaar perfect aanvullen. Het resultaat: een effectieve verminderde huidgevoeligheid, een versterkte huidbarrière, minder roodheid en minder roodheden. Om de effectiviteit van deze producten aan te tonen, werd het onafhankelijk Institute Hamilton geraadpleegd.

Wanneer onze huid haar beschermende functie niet meer kan vervullen, wordt ze oncomfortabel voor ons. Gevoelens van spanning, roodheid, jeuk of een branderig gevoel zijn niet ongewoon. Als de huidbarrière beschadigd is, reageert zelfs een gezonde huis op bepaalde prikkels zoals stress en milieu-invloeden - en dit is volledig onafhankelijk van leeftijd of huidtype. SENSITIVE SKIN is een innovatief verzorgingssysteem op basis van krachtige actieve ingrediënten dat optimale verzorging biedt, zelfs voor de zeer gevoelige huid die gevoelig is voor couperose, lichte rosacea en neurodermitis. SENSITIVE SKIN is volledig vrij van mogelijk irriterende ingrediënten zoals allergene geur- en kleurstoffen. Het is daarom ook geschikt voor gebruik als oncologische huidverzorging. Na chemotherapie heeft de huid speciale, irritatiearme, verzachtende verzorging nodig die de huidbarrière versterkt om optimaal te herstellen van de gevolgen van de therapie.

SENSITIVE SKIN bevat het Skin Defense Complex+, een actief werkstoffencomplex van aalbessenpitolie, bollonwijnstok (Cardiospermum Halicacabum) en zonnebloemextract, dat de barrièrefunctie van de huid herstelt en ontstekingsprocessen vermindert. Daarnaast wordt een barrièreversterkend extract van Mondogras gebruikt. Deze is speciaal ontwikkeld voor de neurodermitische huid. RSC-Neutralizer is effectief tegen roodheid en teleangiëctasieën.

Bewezen ontstekingsremmende werkstoffen zoals Sensitive Complex, Allantoïne, α-Bisabolol, calendula, kostbare oliën en vochtinbrengers ronden het werkstoffenconcept af. SENSITVE SKIN brengt elke gevoelige huid weer in balans en zorgt voor een heerlijk ontspannen huidgevoel.

 

Enkele highlights:

Intense calming cream 

 

 

 

Intense Calming Cream

De verzachtende 24-uursverzorging beschermt en verzorgt de gevoelige huid overdag en ondersteunt de regeneratie gedurende de nacht. De milde formule met Skin Defense Complex+ versterkt de natuurlijke beschermingsbarrière van de huid, terwijl α-Bisabolol en allantoïne het onaangename gevoel van spanning en jeuk verminderen en leiden tot een aanzienlijke verbetering van de conditie   van de huid. Sacharide-isomeraat en hyaluronzuur voorzien de huid van langdurig vocht. De huid wordt gekalmeerd en voelt soepel aan.
Gebruik: Breng 's ochtends en/of 's avonds aan na Intense Calming Serum op gezicht, hals en decolleté. 50 ml, retail price 43,00 €

 

Daily couperose serum 

 

 

 

 

 

 

Daily Couperose Serum

Het lichte serum is speciaal samengesteld voor de huid die gevoelig is aan couperose en milde rosacea. Het Sensitive Complex versterkt het capillaire systeem van de huid en kalmeert huidirritaties, terwijl van RSC-Neutralizer is bewezen dat het roodheid tegengaat en tekenen van milde rosacea zichtbaar vermindert. Zeer effectieve actieve ingrediënten zoals barrièreversterkend ISIS, ontstekingsremmende allantoïne en hydraterend hyaluronzuur verbeteren zichtbaar deze beschadigde huid.
Gebruiksaanwijzing: Breng 's ochtends en 's avonds aan op een gereinigde huid en masseer zachtjes in. Breng vervolgens je gebruikelijke  verzorgingsproducten aan. 30 ml, retail price 54,00 €

 

Neuro skin balm

 

 

 

Huid

 

 

 

 

Neuro Skin Balm

De huid die neigt naar neurodermitis heeft een zeer speciale, irritatiearme verzorging nodig! Neuro Skin Balm biedt een bijzonder intensieve verzorging voor de neurodermitische huid, heeft een verzachtende werking en verlicht jeuk. Van Mondogras extract is bewezen dat het de barrièrefunctie van de neurodermitische huid versterkt. In combinatie met Skin Defense Complex+ wordt de huid geregenereerd, op lange termijn gestabiliseerd en worden ontstekingsprocessen verminderd. Sacharide-isomeraat en hyaluronzuur voorzien de huid van weldadig vocht.
Gebruik: Breng 's ochtends en/of 's avonds na het reinigen aan op de aangetaste huidzones en masseer zachtjes in. 100 ml, retail price 49,50 €

 

SENSITIVE SKIN is beschikbaar voor apotheken & partner instituten Meer informatie: janssencosmetics.be

Download hier uw certificaat : Certificaat Oncologie

Bekijk hier de volledige brochure