Werken bij BAF

puzzel
Ben jij het ontbrekende stukje in onze puzzel?

Werken bij BAF

Werken bij BAF is werken bij een kleine, fluïde organisatie waar we samenwerking boven hiërarchie waarderen. Klaar om bij ons aan de slag te gaan? Ontdek hieronder onze openstaande vacatures. 

Vacatures

NIEUW - Projectmanager met sterke interesse in beleid van zorg en welzijn.

Functieomschrijving
Binnen BAF werk je mee aan projecten die op korte en middellange termijn resultaten opbrengen voor onze leden om hun rol binnen de Eerste lijn te versterken met als doel om een betere zorg te
kunnen bieden aan patiënten en burgers. Verder begeleiden en inspireren we apothekers in ondernemerschap. Deze projecten kaderen binnen het portfolio van BAF.

Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor het opstellen van het portfolio. Jaarlijks bekijken we kritisch welke projecten relevant zijn om verder uit te bouwen, welke projecten afgerond zijn en
zodoende verdergaan in onze dagelijkse werken en voegen we nieuwe projecten toe waar we dan een projectmanager voor zoeken binnen ons team. In dit proces word jij ook van dichtbij betrokken. Onderstaande projecten vertrouwen we o.a. aan jou toe om op te volgen binnen het BAF portfolio.

  • Je bent verantwoordelijk voor de opstart en ondersteuning van de kringwerkingen voor de 11 eerstelijnszones in Vlaams-Brabant.
  • Je trekt voor BAF het project ‘Gangmakers’ waar apothekers kunnen deelnemen aan een uniek leertraject om zich klaar te stomen als toekomstig bestuurder.
  • Je faciliteert de samenwerking tussen apothekers en andere zorgverstrekkers door het organiseren van MFO’s (Multidisciplinair Farmaceutisch Overleg).

Naast het managen van projecten volg je mee het beleid op:

  • Je coördineert het focusdomein Eerste lijn binnen VAN. De eerste lijn wordt gevormd door de lokale zorg- en hulpverleners die het dichtst bij de persoon met een zorg- of ondersteuningsnood staan. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor personen met zorg- en welzijnsvragen. In 2020 ging de reorganisatie van de eerstelijnszorg in Vlaanderen officieel van start: we spreken nu van 60 eerstelijnszones in Vlaanderen en Brussel.
  • Je volgt het focusdomein MFO binnen VAN (Vlaams Apothekers Netwerk) op. MFO of 'Medisch Farmaceutisch Overleg' is een gestructureerd lokaal overleg tussen artsen en apothekers (gemeente, eerstelijnzone, kring ...). Hierbij wordt de samenwerking gestimuleerd met als doel de zorg te verbeteren voor de patiënt.
  • Je vertegenwoordigt BAF en de huisapotheker in externe overlegorganen, zoals bijvoorbeeld VAN en APB.

BEKIJK DE VOLLEDIGE VACATURE (PDF)

Interesse of vragen?
Mail naar evelien.vankriekingen@baf.be. Interesse in deze functie, stuur dan zeker je motivatiebrief en CV door voor 30 september.

 

Spontane sollicitatie

Denk je een meerwaarde te kunnen zijn voor BAF? Bezorg ons je cv en motivatiebrief, we bekijken het graag! 

Brabants Apothekers Forum

Voor Vlaams-Brabantse officina-apothekers

Tel. 016 23 88 19
Fax 016 23 93 57

E-mail: info@baf.be

Adres

Kon. Leopold-I-straat 24
3000 Leuven 

 

Waar parkeren?

Openingsuren

Elke werkdag van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur

 

 

BTW-nummer

BE 0408 810 359

Rekeningnummer

BE14 6451 2044 0083 (BIC: JVBA BE 22)