PARTNER IN BEELD - A&T Partners Leuven

ATpartners


Wie is Gunther?

Met de nodige expertise is Gunther het aanspreekpunt binnen A&T Partners als het gaat over fiscaliteit, boekhouding en financieel advies voor apothekers. “Daarbij gaan vaak voorkomende vragen o.a. over de waardering en overnames van apotheken”, vult Gunther aan. “Samen met een team van collega’s buigen zij zich over vragen omtrent investeringsprojecten zoals het bouwen/verbouwen van een apotheek of de (her)inrichting ervan.”

A&T Partners geeft actueel advies en werkt samen het financieel plan uit, kan de link zijn met bankinstellingen en behandelt haalbaarheidsstudies.

Meer dan boekhouding

“Het voeren van de boekhouding van een apotheek is vrij specifiek. Wij beschikken over de nodige kennis en bekwaamheid om dit grondig uit te voeren en daarvan kunnen onze huidige klanten getuigen”, verduidelijkt Gunther met een grote beroepsfierheid.

A&T Partners wil een meerwaarde bieden, naast de boekhouding, op gebied van het bedrijfseconomisch beheer van apotheken. Gunther: “Zo maken wij analyses van de inkomsten en brutowinst met het oog op een optimalisatie van de werking en rentabiliteit van de apotheek.” Om de dienstverlening aan apotheken volledig te maken, biedt A&T Partners heel wat aanvullende diensten met o.a. successieplanning, onroerend goed advies, etc.  

Brede kijk op de regio

Met een uitgebreide klantenportefeuille verspreid over Vlaanderen kan A&T Partners relevante benchmarking doen. “Een stadsapotheek heeft niet dezelfde noden als een landelijk gelegen apotheek en één van de voordelen van onze uitgebreide klantenportefeuille en ervaring is dat wij specifiek gericht advies kunnen verlenen.”

In volle groei

Gunther geeft aan dat hij samen met de collega’s volop in de verhuisdozen zit. A&T Partners is namelijk in volle expansie en zal weldra naar een grotere kantoorruimte verhuizen. De nieuwe locatie aan de industriezone van Haasrode (Grauwmeer 1C – 3001 Heverlee) is gelukkig om de hoek dus het verhuizen zal weinig tijd vragen en heeft geen impact op onze werkzaamheden. “Er is een goede bereikbaarheid dankzij de afrit ‘Haasrode’ van de E40. En met de Bistro d’office als buur zullen er in de toekomst wat meer lunchmeetings gehouden worden”, knipoogt Gunther.

Bij vragen over de diensten van A&T Partners neem gerust contact op met Gunther via: gunther.eerdekens@atpartners.be of op: 016/35 52 16.

Gunther