Pharmadécor – getuigenis

Pharmadécor
02 oktober 2024
Ontdek Pharmadécor, uw partner in apotheekinrichting sinds 1981. Met 40 ervaren medewerkers bieden zij creativiteit en expertise van ontwerp tot realisatie. Lees hier de getuigenis van apotheek Scheut uit Sint-Jans-Molenbeek, en ontdek waarom zij kiezen voor het vakmanschap van Pharmadécor.

Pharmadécor, een bedrijf met inmiddels een 40-tal medewerkers, werd reeds opgericht in 1981. Dankzij al deze jaren ervaring beschikken zij over de nodige creativiteit en knowhow om van de inrichting van uw apotheek een succes te maken. Pharmadécor verzorgt alles: van ontwerp tot realisatie.

Familie Dewever, van apotheek Scheut in Sint-Jans-Molenbeek laat daarbij graag onderstaande getuigenis optekenen:

"Wij werkten reeds verschillende keren samen met Pharmadecor voor de inrichting van onze apotheken. De samenwerking verliep steeds erg vlot. Alles was bespreekbaar en er werd in grote mate tegemoet gekomen aan onze wensen en verzuchtingen.
Wat zeker ook heel belangrijk is, is dat de apotheek steeds op de voorziene en afgesproken datum af was, én dat we binnen het budget bleven. Het is een manier van werken die typerend is voor de familie Van Overstraeten; onze eerste samenwerking was met grootvader Van Overstraeten, nadien met de zoon en de dochter Van Overstraeten en onlangs nog met de kleinzonen. De knowhow wordt dus van generatie op generatie doorgegeven."

Denkt ook u aan het vernieuwen van uw apotheek? Bezoek ons zeker op de Pharmanology-beurs op 12 en 13 oktober te Antwerpen. Pharmadécor, uw partner in apotheekinrichting, staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen de perfecte oplossing te vinden.

www.pharmadecor.be

Pharmadecor 1

Pharmadecor 2