Groepsaankoop AED-toestel

AED-website
04 juli 2024
Snelle interventie bij een hartstilstand is van levensbelang. Een AED herstelt het hartritme binnen enkele minuten, zelfs zonder medische achtergrond dankzij duidelijke instructies.
Profiteer nu van 20% korting op AED-toestellen dankzij onze samenwerking met Covarmed Farma, dé Belgische specialist in medische apparatuur. Mis deze kans niet!

Bij een hartstilstand is snelle interventie cruciaal en kan een AED het hartritme herstellen binnen de eerste minuten - wat de overlevingskansen aanzienlijk verhoogt. Daarnaast is een AED eenvoudig te bedienen, zelfs voor mensen zonder medische achtergrond, dankzij duidelijke instructies en automatische analyses. Het hebben van een AED in de officina apotheek verhoogt de veiligheid en geeft gemoedsrust, wetende dat er een direct hulpmiddel beschikbaar is in noodsituaties.

Bovendien is de aankoop van een AED-toestel 100% fiscaal aftrekbaar. Bedrijven die een AED-toestel aanschaffen, kunnen dit apparaat afschrijven als investering.

BAF is een samenwerking aangegaan met Covarmed Farma - al meer dan 30 jaar Belgische professionele medische groothandel van AED-toestellen (en oorspronkelijk opgericht door een apotheker) - waardoor je als lid van BAF 20% korting op de volgende AED-toestellen ontvangt.

 

DEFIBTECH LIFELINE

De Lifeline AED is een kwalitatief goed apparaat dat met 1,7 kilogram (incl. batterij) relatief licht is. Het apparaat reageert snel op handelingen die je uitvoert. Het apparaat heeft slechts vier seconden nodig om een defibrillatieschok voor te bereiden. De gesproken aanwijzingen en de zichtbare indicatoren vormen een duidelijke gebruikersinterface.

Beschikbaar in Nederlands of Frans.

BAF prijs: € 1000 excl. 6% BTW (ipv € 1275)

Defibtech lifeline

 

DEFIBTECH LIFELINE VIEW

De Lifeline VIEW AED is één van de meest gebruiksvriendelijke AED’s. Het model is niet alleen uitgerust met een luidspreker, maar ook met een fullcolour LCD-scherm. Op dit scherm worden de instructies getoond, die je helpen bij het uitvoeren van een reanimatie. 

Beschikbaar in taalcombinaties Nederlands-Frans en Nederlands-Engels

BAF prijs: € 1500 excl. 6% BTW (ipv € 1875)

Defibtech lifeline view

 

In deze groepsaankoop is het volgende inbegrepen:

  • Defibtech Lifeline AED (vol automaat) of Defibtech Lifeline View AED (vol automaat)
  • Safeset: 1 beademingsmasker, 1 stevige schaar, 1 scheermesje, 2 paar vinyl handschoenen, 1 isothermisch deken, 1 handdoekje
  • Draagtas Lifeline Defibtech 
  • AED Wandkast (voor gebruik binnenshuis) met akoestisch alarm - groen 
  • AED raam-sticker “AED in dit gebouw aanwezig” 
  • 1 jaar gratis onderhoudscontract (twv € 125)
  • 8 jaar garantie

Extra - verwarmde en verlichte buitenkast:

Indien gewenst kan er ook een extra bestelling geplaatst worden voor een verwarmde en verlichte buitenkast (+ €458,28 excl. 6% BTW). Dit kan je aanduiden in het inschrijvingsformulier.

Let op, een buitenkast moet aangesloten worden aan elektriciteit omdat deze verwarmd en verlicht wordt. De aansluiting gebeurt door de elektricien van de apotheek.

Bestel hier jouw AED-toestel