BioActive Q10 en Bio-Q10 van Pharma Nord: voor meer energie!

BioActive Q10 en Bio-Q10
21 maart 2024
Het kan voelen als een strijd om er weer bovenop te komen na een lange, donkere winter, maar het geheim ligt in het voortdurend op peil houden van je energieniveau. Dat is veel gemakkelijker met BioActive Q10 of Bio-Q10 van Pharma Nord.

BioActive Q10 en Bio-Q10 zijn voedingsaanvullingen die coënzym Q10 en respectievelijk vitamine C en vitamine B2 bevatten, die vermoeidheid en moeheid verminderen en bijdragen tot een normaal energieleverend metabolisme. Met andere woorden, deze voedingsaanvullingen ondersteunen de natuurlijke energieomloop van uw lichaam, ongeacht de tijd van het jaar. Bij dagelijks gebruik van het product help je de energieproductie van jouw lichaam een handje, en het mooiste is dat de ingrediënten een volledig natuurlijk onderdeel zijn van de biochemie van jouw lichaam.

packshot

Wat is coënzym Q10?

Coënzym Q10 (coQ10) is een natuurlijk voorkomende verbinding die we in al onze cellen terugvinden, meer specifiek in de energieproducerende mitochondriën, die de cellulaire krachtpatsers zijn. We maken zelf coQ10 aan en we halen ook 5 tot 10mg uit een gezond en gevarieerd dieet, maar vanaf de leeftijd van ongeveer 20-25 jaar neemt de eigen synthese van het lichaam af. Ook luchtvervuiling en stress kunnen de coQ10 waardes in het lichaam doen dalen.

 

De kwaliteit is gedocumenteerd

Er zijn veel verschillende coQ10 producten op de markt, maar hun kwaliteit verschilt sterk. Er zijn heel specifieke redenen waarom de producten van Pharma Nord een veilige keuze voor jou zijn. Ten eerste een goed gedocumenteerde absorptie en biologische beschikbaarheid, wat betekent dat je zeker kan zijn dat de actieve inhoud goed wordt opgenomen in het bloed en jouw cellen bereikt.

Ten tweede is de coQ10-formulering van Pharma Nord speciaal geselecteerd door wetenschappers achter enkele van de recente baanbrekende coQ10-studies. Bijvoorbeeld, de Q-Symbio studie en de KiSel-10 studie werden uitgevoerd met de coQ10 formule van Pharma Nord. De solide documentatie is de reden waarom de onderzoekers achter deze twee grote studies kiezen voor het preparaat van Pharma Nord. Dit is waarschijnlijk de beste garantie voor een betrouwbaar product dat werkt zoals verwacht.

Het coënzym Q10 gamma van Pharma Nord is verkrijgbaar in de apotheek.

Voor meer informatie over BioActive Q10 van Pharma nord: https://www.pharmanord.be/producten/bioactive-q10-100mg

Voor meer informatie over Bio-Q10 van Pharma Nord: https://www.pharmanord.be/producten/bio-q10-100mg-gold

 

Een nationale BioActive Q10 koop en win actie loopt momenteel in heel wat apotheken, tot en met eind april. Bij aankoop van een product uit het coënzym Q10 gamma van Pharma Nord, kan uw klant deelnemen aan de wedstrijd en zo kans maken op een personal coaching met Saartje Vandendriessche of één van de 40 andere prijzen.

Meer informatie vind je via de link  NL
 /  FR