Verbonden in ZOHrg

ZOHrg Tienen
Farmaceutische zorg
Binnen regio Zuid-Oost Hageland wordt ingezet op het uittekenen van een ambitieus verandertraject dat de zorg voor chronisch zieken ingrijpend zal beïnvloeden.

Het uiteindelijke doel is een betere, meer geïntegreerde zorg voor alle personen met een chronische ziekte. Bovendien kozen we er voor om extra te investeren in personen in (kans)armoede. (Inter)nationaal onderzoek toont namelijk aan dat personen met een lage socio-economische status meer geconfronteerd worden met ziekte en multimorbiditeit. We willen deze vicieuze cirkel in zorgregio Zuid-Oost Hageland doorbreken.

Meer informatie vind je terug op https://www.verbondeninzohrg.be/

Transmuraal project ‘de enveloppe’

Het pilootproject ‘De enveloppe’ is een VAN project dat getrokken wordt door BAF, KOVAG en KU Leuven met als doel meer medicatieschema’s vanuit het ziekenhuis bij de (huis)apotheker te brengen
Het project gaat door onder de vleugels van de geïntegreerde zorgprojecten Zorgzaam Leuven en Verbonden in ZOHrg en zal vooral apothekers bereiken in regio Leuven en Zuid-Oost Hageland (Tienen, Boutersem, Hoegaarden, Glabbeek, Kortenaken, Geetbets, Zoutleeuw, Linter, Landen). 

Meer informatie over dit project vind je op deze pagina

 

Voor vragen omtrent de acties kan je steeds terecht bij apr. Marie Van de Putte (BAF) marie.vandeputte@baf.be  

Graag meer informatie? Contacteer het BAF-secretariaat.

Bel naar 016 23 88 19 of mail naar info@baf.be

Elke werkdag van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur.